Kirsten & Erik Nielsen

Da vi tilbage i slutningen af 2014 begyndte at lede efter det rigtige byggefirma som skulle forestå opførsel af vores nye drømmebolig, var Uldum Huse et af 3 udvalgte firmaer vi gik i dialog med. Det var lidt af en tilfældighed at vi stødte på Uldum Huse, ifbm. et åben hus arrangement, hvor vi første gang mødte Jeanette og Co. Men en meget positiv oplevelse, hvor man følte en oprigtig interesse for vores projekt.

Under udvælgelsesprocessen viste sig at Uldum var stærkest på alle parametre. Det være sig både på samarbejde/forståelse for vores ønsker og ikke mindst pris. Dertil var der en positiv velvilje mht. til spec. ønsker på de enk. entrepriser vi havde, ligesom man uden forbehold accepterede at arbejde videre med tegningsmateriale som vi selv havde udarbejdet. Det skal her nævnes at Erik selv har en uddannelsesmæssig baggrund som både håndværker og bygningskonstruktør.

Lige fra starten af processen har der været en gensidig respekt og super god dialog omkring alle detaljer, materialer og løsningsrum. Både med Uldum Huse  selv, men også deres faste samarbejdspartnere de benytter på udvalgte entrepriser. Under selve byggeriet viste der sig det samme positive billede, hvor små justeringer og ekstra ønsker blev flettet ind i planen uden problemer. Vi valgte (pga. tillid og det gode samarbejde) selv at stå for tilsyn af byggeriet, hvor Erik hver dag var forbi til fyraften og bese kvaliteten af dagens arbejde. Her må man igen rose Uldum Huse for at have ansat meget dygtige og ligeledes imødekommende håndværkere, der udfører opgaverne med høj faglighed og præcision. De meget få kritik pkt. der er blevet påtalt er rettet uden diskussion. Vi har fået vores drømmehus leveret nøjagtigt som vi ønskede med de materialer/ løsninger og til den pris der blev aftalt fra start.   

Vi har nu boet i huset et godt års tid og har lige afholdt 1 års gennemgang med Uldum Huse. Der var efter gennemgangen enk. småting på listen, som der blev taget hånd om med samme. Igen uden nogen form for diskussion.

Skal vi nogensinde bygge nyt igen, bliver det uden tvivl sammen med Uldum Huse.

Med venlig hilsen

Kirsten og Erik Nielsen

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE