Lenette og Jeppe Østerby

I vores søgen efter et byggefirma, der skulle bygge vores drømmehus, fik vi kontakt med Uldum Huse som det fjerde byggefirma.

Fra vi trådte ind af døren i Uldum, følte vi allerede at her, var vi ikke bare kunder i butikken, men vi følte, at de behandlede os som samarbejdspartnere. Vi følte fra starten, at Uldum Huse var meget interesserede i, at vi skulle have lige netop det hus, vi ønskede os, og ikke bare ville sælge os et standardhus.

Fra det første møde blev der lyttet til vores ønsker, og vi fik konstruktiv feedback og blev vejledt og informeret om mulige alternativer. Igennem hele processen var Uldum Huse meget villige til at lave ændringer i tegninger til huset og foretage ændringer i valg af materialer, når vi ville ændre noget.

En stor fordel ved Uldum Huse, synes vi, er, at alt er inkluderet i prisen, der bliver givet inden byggeriets start, dvs. der var ingen ekstra regninger. Uldum Huse var også gode til at sætte ekstra beløb af i tilbuddet til bl.a. køkken.

Vi vil varmt anbefale Uldum Huse til andre. Alle aftaler, der blev indgået inden underskrivelsen af byggekontrakten, er blevet overholdt.

Firmaet har været nemt at komme i kontakt med både telefonisk og elektronisk under hele processen, og de har altid været imødekommende og forstående. Vi har således kun godt at sige om Uldum Huse.

Med venlig hilsen

Lenette & Jeppe Østerby Hørning
Tirsbæk Søvej 25
7120 Vejle Ø

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE