Louise & Dennis Hanrath

Min hustru og jeg har siden vi fik nøglerne til vores nye hus haft lyst til at fortælle omverden om vores fantastiske møde med Uldum Huse, da det ikke er hver dag, man får sådan en unik oplevelse.


Da vi i efteråret 2017 solgte vores andet nybyggede hus i Vejle og skulle til at bygge vores trejde og forhåbentlig sidste hus, var der nok af husfirmaer at vælge imellem.  Og i og med at vi har bygget før, så vidste vi præcis, hvad vi gik efter. Vi arrangerede møder med 4 bygge firmaer deriblandt Uldum Huse, som var det fjerde firma vi skulle mødes med. Men da vi efter trejde møde faktisk havde valgt hvilke firma, der skulle bygge vores hus, og kun var underskriften fra at lukke aftalen af, sagde jeg til min hustru, om vi skulle aflyse det sidste møde med Uldum Huse. Det gjorde vi, til vores held, ikke og det var her, vi blev overraskede.

Fra første møde med Uldum Huse i jeres domicil i Uldum, blev vi helt “solgt”. Det var, til trods for Uldum Huses relativ store størrelse, ejeren “Jeanette”, der tog imod os og kørte mødet, og hele kontorteamet var så profesionelle omkring vores behov og ønsker, at min hustru og jeg inden for de 2 timer mødet varede, besluttede os for på stedet at revurdere vores beslutning om at lægge vores ordre hos jeres konkurrerende firma. Og dagen efter takkede vi pænt nej og valgte jer. En beslutning vi nu kan se, var den helt rigtige.

- Top kvalitets hus, hvor vores egen byggesagkyndige sjældent har set lignende.
- Husbudget som IKKE blev dyrere med tværtimod på nogen punkter blev billigere.
- Muligheden for at være medbestemmende og lave små ændringer OGSÅ efter kontrakten var underskrevet, uden at blive “flået”.
- At få den ærlige mening om valg, uden at der blev tænkt i kroner og øre til trods for at ting blev billigere.
- Den kærlige, men alligevel yderst profesionelle, måde hele Uldum teamet har været på.


Dette er blot et par ting, der er at sige om uldum huse.


På vegne at min hustru og jeg vil vi gerne sige tak og kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle vi kender, om at skal man bygge, så snyd ikke jer selv for den oplevelse vi fik.


De varmeste hilsner
Louise og Dennis Hanrath

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE