Ninette og Jesper Høj-Hansen

Kære Uldum Huse,

Efter nu at have boet i vores nye hus i et par måneder har vi bare sådan fået lyst til at fortælle jer hvad det er der gør at vi med glæde kigger tilbage på den proces vi har været igennem sammen med jer.

For os startede alt jo med at vi endelig fik solgt vore Uldum hus fra 2003, som nu var blevet for lille til vores familie. Vi solgte det med en stolthed og mange rosende ord til de nye ejere.

Vi vidste at de ville blive glade i det hus. Så selvfølgelig kontaktede vi jer igen, og ja det fortrød vi aldrig. Vi har været meget med i hele processen, vi kom med egne grundskitser, som Michael formåede at trække alle vores ønsker ud af og gøre dem mulige at bygge i “real life”.

Vi har mange gange tænkt: Gad vide om de nu bliver trætte af at vi ringer igen om en lille bitte detalje, men nej aldrig er det den følelse vi har haft i vores kontakt med jer. Altid venlige og søde, og uanset hvem man får fat i føler man at de kender lidt til netop vores projekt.

Den største kontakt har dog været til Jeanette og Michael, som arbejder særdeles professionelt. Særligt Michael røg ud i store udfordringer da vores bopælskommune ikke lige syntes om vores drømmehus placering og udformning. Det blev der brugt meget tid på, TAK for det Michael.

Vi er imponerede af jeres håndværkeres faglighed, selvfølgelig har der efter indflytningen været små detaljer som skulle rettes, dette er helt uundgåeligt. Her har i også taget os alvorligt og rettet hver en lille ting.

Vi har fået et super fedt hus som passer helt til vores behov, og som lyser af kvalitet og har sit helt igennem sædvanlige Uldum huse kvalitet og stil i alt.

Nu skal vi blive her i mange, mange år men hvis vi nogensinde skulle bygge igen kunne det kun blive et Uldum hus. I er meget velkomne til at bruge os som referencer, vi vil med glæde fortælle om vores gode erfaringer med jer, til kommende kunder.

Med venlig hilsen

Ninette og Jesper Høj-Hansen
Grindsted

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE