Stine og Ulrik Stougaard Kiil

Til Uldum Huse A/S,

Vi købte en byggegrund i Hedensted i sommeren 2009, og brugte mere end et år på at undersøge markedet, inden vi skrev under på kontrakten med Uldum Huse. Vi havde forinden indhentet tilbud fra 3 andre leverandører, hvoraf to var landsdækkende, og havde i stor stil besøgt byggeudstillinger lige fra Hillerød til Horsens.

Selvom vi havde modtaget tilbud, som på papiret var billigere, og det samtidig var svært at se forskel på indholdet af tilbuddene, valgte vi Uldum Huse af flere årsager. Det var vigtigt for os, at vi kunne stole på vores budget, og det var vores indtryk, at Uldum Huse fra starten lagde alle kortene på bordet, og fremlagde et realistisk tilbud, som ikke ville medføre uforudsete udgifter i byggeforløbet.

Det var samtidig afgørende for os, at Uldum Huse var fysisk placeret i lokalområdet – og ikke mindst bygger lokalt. At leve op til den indgåede aftale, ville derfor i vores opfattelse være mere strategisk vigtigt for Uldum Huse, end for flere af de øvrige (landsdækkende) leverandører, vi havde været i dialog med. Sidst men ikke mindst kunne Uldum Huse imødekomme vores egne ønsker til indretningen af huset, da alle huse, som en del af byggeprocessen, tegnes op fra bunden.

Selve byggeforløbet levede mere end op til forventningerne. Vi oplevede en tæt dialog gennem hele forløbet, samt god rådgivning på produkt- og byggetekniske spørgsmål. Selve huset stod færdigt til tiden, og til den forventede pris. Der blev taget hånd om selv de mindste detaljer, og vi oplevede på egen hånd, at der ved Uldum Huse ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Selv efter betalingen for huset blev frigivet, blev der ikke stillet spørgsmålstegn ved vores henvendelser. Små fejl og mangler blev udbedret uden tøven.

Og vigtigst af alt, så er det nogle fantastiske mennesker at arbejde sammen med. Hvis vi en dag skal bygge igen, vil vi nøjes med at indhente ét tilbud. Fra Uldum Huse.

Stine & Ulrik Stougaard Kiil
Rådyrvej 39
T: 21640213

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE