Udstillingshuse

i har i Uldum Huse A/S valgt at have et meget lavt markedsføringsbudget, idet vi ved, at den bedste markedsføring, der findes, er tilfredse kunder, som anbefaler os til andre. Vi har derfor heller ikke fordyrende udstillingshuse til at stå. Vi har i stedet aftaler med kunder om fremvisning. Dvs. beboede huse, vi gerne fremviser til nye kunder. At opleve et beboet hus er en oplevelse, som er langt mere virkelighedstro end et udstillingshus, Man fornemmer, hvordan huset fungerer, størrelser på rum osv. langt bedre. Se listen over udstillingshuse efter aftale nedenfor og kontakt os for aftale herom. 

 

UDSTILLINGSHUSE EFTER AFTALE

Vestermarksvej 19, Grejs, 7100 Vejle – Rigtig dejlig villa på landet. Udført uden udhæng med muret gesims og rigtig flot og stor overdækket terrasse. Lavenergibyggeri. Dette byggeri har været præsenteret i Bo Bedre. 

Jens Ussings Vej 9, Grejs, 7100 Vejle – Et hus opført i klassisk stil uden udhæng og med muret gesims. Et byggeri med mange fine detaljer. Huset har bla. en rigtig flot overdækket terrasse med udsigt. 

Tirsbæk Søvej 15, 7120 Vejle Ø – Meget flot funkisvilla med fladt tag, som arkitektonisk byder på mange specialiteter. Hævet midterbygning med lysbånd, som giver et helt fantastisk køkken/alrum. Lavenergibyggeri. 

 

REFERENCEBYGGERIER

Med vore næsten 50 år på markedet har vi opført rigtig mange huse i alle stilarter. Vi bygger huse på landet, 1 1/2 plans huse, funkisvillaer, huse med og uden udhæng osv. Vi kan altid referere til et byggeri, som I kan blive inspireret af. Ring eller skriv til os for relevante referencer.

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Hent PDF

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores nye katalog
og bliv inspireret...

Download PDF Bestil katalog