Referancehuse

Vi har i Uldum Huse A/S valgt at have et meget lavt markedsføringsbudget, idet vi ved, at den bedste markedsføring, der findes, er tilfredse kunder, som anbefaler os til andre. Vi har derfor heller ikke fordyrende udstillingshuse til at stå. Vi har i stedet aftaler med kunder om fremvisning. Dvs. beboede huse, vi gerne fremviser til nye kunder. At opleve et beboet hus er en oplevelse, som er langt mere virkelighedstro end et udstillingshus, Man fornemmer, hvordan huset fungerer, størrelser på rum osv. langt bedre. Se listen over udstillingshuse efter aftale nedenfor og kontakt os for aftale herom. 

 

REFERANCEHUSE EFTER AFTALE

Romsdalvej 19, Grejs, 7100 Vejle – Rigtig dejlig villa på landet. Udført uden udhæng med muret gesims og rigtig flot og stor overdækket terrasse. Lavenergibyggeri. Dette byggeri har været præsenteret i Bo Bedre. 

Jens Ussings Vej 9, Grejs, 7100 Vejle – Et hus opført i klassisk stil uden udhæng og med muret gesims. Et byggeri med mange fine detaljer. Huset har bla. en rigtig flot overdækket terrasse med udsigt. 

 

REFERENCEBYGGERIER

Med vore 50 år på markedet har vi opført rigtig mange huse i alle stilarter. Vi bygger huse på landet, 1 1/2 plans huse, funkisvillaer, huse med og uden udhæng osv. Vi kan altid referere til et byggeri, som I kan blive inspireret af. Ring eller skriv til os for relevante referencer.

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE