Uldum Huse har egen tegnestue

Et af vore nøgleord er fleksibilitet samt evnen til at imødekomme den enkelte families ønsker og behov. Derfor har vi valgt at have egen tegnestue.

Vi har en masse oplæg til, hvordan jeres nye hjem kan designes, men samtidig ved vi, at alle er forskellige og dermed har forskellige behov, hvorfor to huse ikke skal være ens.

I kender bedre end os jeres behov og ønsker, som vi afdækker, hvorefter vi designer således, at jeres nye hjem fungerer optimalt for jer, såvel funktionelt som æstetisk.

Nogen vælger at tage udgangspunkt i vore idéoplæg, andre præsenterer en skitse for os, som de selv har fået udarbejdet, og andre har fået lavet skitser ved en arkitekt.

Uanset fremgangsmåde, så behøver jeres egen kreativitet på ingen måde at fordyre byggeriet og være dyrere end et typehus.

Et Uldum Hus er dog altid mere spændende og individuelt end et typehus, og vore faste håndværkere er vant til, at der aldrig er to ens byggerier.

På vores tegnestue illustrerer vi jeres nye hus med en 3D visualisering. Dermed bliver det nemmere for jer at "se" det endelige resultat. 

Her nedenfor vises et eksempel.

Hirs22 1

Hirs22 3

Hirs22 4 

 

Download brochure

Og få inspiration til dit drømmehuse.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 67 89 11

Se vores digitale kataloger og bliv inspireret...
vi har valgt den grønne linie

SAMLET KATALOG FUNKIS HUSE SADELTAGS HUSE